Αρχίζει το FIBA Basketball World Cup 

By August 26, 2019 No Comments

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών 2019 θα είναι η 18η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών της FIBA.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Κίνα και σχεδιάστηκε να πραγματοποιηθεί το 2019 αντί για το 2018. Έτσι έγινε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης από το 1967 που δεν θα γίνει την ίδια χρονιά με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου αλλά έναν χρόνο μετά. Επιπλέον, για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος 32 χώρες αντί για 24 που συμμετείχαν μέχρι και το προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης.

Η διοργάνωση αυτή θα λειτουργήσει ως πρόκριση για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, στους οποίους θα συμμετέχουν οι δυο καλύτερες ομάδες από την Αμερική και την Ευρώπη αλλά και οι καλύτερες ομάδες από την Αφρική, την Ασία και την Ωκεανία, παράλληλα με την οικοδέσποινα Ιαπωνία. Η Τσεχία και το Μαυροβούνιο θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση ως ανεξάρτητα έθνη ενώ προηγουμένως συμμετείχαν ως Τσεχοσλοβακία και Σερβία-Μαυροβούνιο ενώ η Πολωνία επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για πρώτη φορά από το 1967.

#FIBAWC #China2019 #HellasGotGame #WorldGotGame #LiveBetting#CashOut #ThinkBetWin #Cybet #Betathlon #ResponsibleGaming #bet #win